bedsteeboglaeser.dk

Bedste e bogslæser alternativ

1-02-2020

Selvom der er rigtig mange gode e bogslæsere på markedet har vi valgt at komme med vores bud på et godt alternativ for dem som ikke ønsker at købe en e bogslæser ligenu.

Vi taler nemlig om Saxo Premium. Det er en online tjeneste som giver ubegrænset adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger på mobilen eller tablet. Dertil får du store besparelser og fri fragt på alle typer af bøger, når du handler hos Saxo.

Prisen for alt dette er 99,-/md, som er en meget overkommelig pris givet de masse fordele du får med. Desuden er det at kunne læse og lytte ligeså tosset man vil, til en flod af e- og lydbøger enhver bogorms drøm.

Appen til Saxo Premium kan findes både på app store og google play. Selve appen er nem og uoverskuelig at finde rundt i hvilket er et stort plus eftersom vi har prøvet andre tjenester hvis app ikke er nær så findpudset som Saxo’s.

Som noget ekstra kan du prøve Saxo Premium helt gratis i op til 30 dage. Hvis du inden for de 30 dage ikke er tilfreds så kan du nemt opsige dit abonnement uden nogen form for risiko.

Men vi på siden er trofaste på at når først du har prøvet Saxo Premium så er det noget du helt sikkert kommer til at elske!

Pros

  • Læse og lytte til tusindevis af E bøger på din mobil eller tablet
  • Altid lave medlemspriser på fysiske bøger
  • Kan bruges offline
  • Fri fragt på alle dine ordrer
  • Danmarks billigste lyd- og e-bogsabonnement

Cons

  • Masser af indhold som er gratis, men noget af det skal man betale for til en reduceret medlemspris.

Sådan kommer du i gang med at læse med Saxo Premium

PRØV GRATIS I 30 DAGE
Det koster 99,-/md. Medlemskabet fornyes automatisk og kan altid opsiges

Loading...